Van Geleuken bood me de uitdaging waar ik naar op zoek was. Als projectleider sta ik nu tussen de partijen en kan ik meesturen bij het inrichten van de processen.

John

Projectleider, Van Geleuken Energie & Water

Van Geleuken bood me de uitdaging waar ik naar op zoek was. Als projectleider sta ik nu tussen de partijen en kan ik meesturen bij het inrichten van de processen.

John

Projectleider, Van Geleuken Energie & Water

John heeft jarenlange ervaring in de aannemerswereld. Maar voordat hij de overstap maakte naar Van Geleuken Energie & Water werkte hij bij een netbeheerder. “Toen ik bij de netbeheerder ging werken, merkte ik dat er een andere werkcultuur heerste dan bij een aannemersbedrijf. Ik miste in mijn vorige baan de daadkracht. De besluitvorming verliep traag terwijl ik graag voortgang zie. Bij een aannemersbedrijf werkt dat heel anders. Korte klappen, snel regelen en doorgaan, daar houd ik van.”

Meedenken en meesturen

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt was het voor John niet moeilijk om weer over te stappen naar een nieuwe werkgever. Hij heeft uiteindelijk gekozen voor Van Geleuken Energie & Water. “Deze keus was voor mij niet moeilijk. Van Geleuken Energie & Water is een jong bedrijf en timmert aan de weg. Wanneer je bij zo’n bedrijf gaat werken, kun je meedenken en meesturen bij de inrichting van de processen. Die ruimte krijg ik en dat wordt ook gewaardeerd.” John houdt zich momenteel onder andere bezig met het voorbereiden van projecten en offertes. Daarnaast monitort hij de voortgang en de planning. Maar ook het regelen van de vergunningen en het contact met derden behoort tot zijn taken.

Goede afspraken

Op dit moment heeft John twee projecten onder zijn hoede: Boschmolenplas en MHP California. Boschmolenplas is een luxe vakantieresort in Limburg. Hier verzorgt Van Geleuken Energie & Water de leidingen voor het water, de laagspanningskabels en de aanleg van glasvezel. Daarnaast legt het bedrijf er de terreinverlichting aan. “Het is voor de opdrachtgever belangrijk dat we ons werk doen zonder overlast voor de bezoekers”, vertelt John. “Daar moet je goede afspraken over maken. Dat geldt natuurlijk ook voor ons project bij MHP California in Venlo waar we kabels aanleggen en monteren.”

Tussen de partijen

John werkt nauw samen met de opdrachtgevers, zijn collega’s en andere betrokkenen. “Als projectleider sta je tussen de partijen. Ik moet er natuurlijk voor zorgen dat de taken goed worden uitgevoerd maar dat kan alleen als het onderlinge contact goed verloopt. Een dosis positieve energie en humor is daarbij onmisbaar.” Maar elk project start met een goede voorbereiding. “Dat is voor mij essentieel”, geeft John aan en met een lach voegt hij toe, “want als een project op poten staat en goed loopt, is mijn werk niet moeilijk.”

Kun je de vacature die je
zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top