Over Van Geleuken

Van Geleuken is een organisatie met loyale medewerkers. Medewerkers die alle kans krijgen zich te ontwikkelen. We bieden een veilig en fijn werkklimaat. Een werkklimaat waar je gehoord en gezien wordt en waar je je veilig voelt. Van Geleuken en haar medewerkers zetten nét die stap extra, voor opdrachtgevers maar ook voor elkaar. Herken je je hierin? Kijk dan snel of er een passende vacature voor je is. We komen graag met je in contact.

Van Geleuken Infra

Van Geleuken Infra

Van Geleuken Infra is een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en innovatie. 
Lees meer.

Van Geleuken Energie en Water

Van Geleuken Energie en Water

Van Geleuken Energie en Water is voortgekomen uit een bijzondere samenwerking tussen Van Geleuken Infra en Biggelaar Groep. Lees meer.

Wat kun je verwachten van Van Geleuken?

Werken bij Van Geleuken is werken aan jouw toekomst! We groeien hard en dat kunnen we alleen samen. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal en daar zijn we zuinig op. We zetten in op talentontwikkeling door middel van vakgerichte training, opleidingstrajecten en persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij je een mooi salaris, goede voorwaarden, maar bovendien bieden we je een toekomst binnen een prachtig vakgebied bij een prachtig bedrijf.

Wat verwachten wij van jou?

Van jou verwachten we maximale inzet en betrokkenheid. We zien graag dat je kansen en mogelijkheden optimaal benut. Werken in de infra is hard werken, fysiek zwaar buitenwerk. Je krijgt veel vrijheid en wij verwachten van jou dat je die goed gebruikt. Pro actief, klantvriendelijk en met ontzettend veel enthousiasme werk je samen met je team aan onze projecten. Ben je niet ervaren, maar wel enthousiast? Geen probleem! Samen gaan we aan de slag om jouw toekomst binnen de infratechniek uit te stippelen. 

Laatste vacatures

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top