Van Geleuken Infra

Wie zijn wij?

Van Geleuken Infra is een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en innovatie. Slagvaardig en continue in ontwikkeling. Oprecht, authentiek en met moderne middelen gaan wij samen graag de uitdaging aan in aanleg, onderhoud en beheer van ondergrondse kabel – en leidingnetwerken. Dat kunnen wij als geen ander, dat doen we namelijk al meer dan 40 jaar! Op onze eigen wijze met ons team van medewerkers groeien wij graag samen met onze klanten verder in de wereld van de Infratechniek.

De wereld van de Infratechniek is continue in beweging. Snel opeenvolgende veranderingen en uitdagingen waar wij allen mee te maken krijgen. Energietransitie, veranderende wetgeving, veiligheid. De wereld van de Infratechniek is complex. Dat vraagt om een betrouwbare, kundige en loyale partner. Wij realiseren projecten door gedrevenheid, kwaliteit, toewijding en op basis van intensieve samenwerking en wederzijdse belangen en waardering.

Historie

Historie

Al meer dan 40 jaar is Van Geleuken Infra een familiebedrijf.
Lees meer.

Missie

Missie

Van Geleuken Infra is een slagvaardig bedrijf. Continue in ontwikkeling. Lees meer.

Visie

Visie

Infrastructuur is van groot belang binnen onze maatschappij.
Lees meer.

Onze locaties

Kelpen-Oler

Nadat het kantoor in Ell bij Lei aan huis te klein werd, zijn we verhuisd naar Kelpen-Oler. Dit is onze hoofdvestiging. 
Dit grote pand met kantoorruimtes, magazijn en een groot opslagterrein bood jarenlang voldoende ruimte. Inmiddels zijn we uitgebreid naar Maastricht en bevinden zich in Kelpen-Oler voornamelijk de diverse afdelingen op het gebied van administratie en HR. 
Op beide locaties zijn flexplekken waardoor het voor alle collega's mogelijk is om op beide locaties te werken. 

Maastricht

We staan graag dichtbij onze klanten, opdrachtgevers en medewerkers. Daarom was deze tweede locatie een logische stap. We begeven ons graag midden in ons werkgebied, aangezien de meeste projecten gelegen zijn in Zuid-Limburg. Vanuit Maastricht is het logistiek handiger om gereedschappen en dergelijke te leveren vanuit het magazijn. In Maastricht vind je daarom ons magazijn en wordt onder andere de werkvoorbereiding gedaan. 

Work hard, play hard

Bij Van Geleuken Infra werken we hard. Dat doen we samen, in teamverband. We willen de beste zijn in ons vakgebied en worden overspoeld door gave opdrachten. Dat doen we nooit alleen, maar altijd samen! Want samen werken versterkt en verbindt.  Samen sterk en samen successen vieren.

Al dat harde werken wordt beloond. Want bij Van Geleuken houden we wel van een feestje!

Onze collega's vertellen

Vacatures

Electra

Water

Gas

Montage

Top