Wij gaan de transitie-uitdaging graag aan.

Yvonne

Directeur, Van Geleuken Energie en Water

Wij gaan de transitie-uitdaging graag aan.

Yvonne

Directeur, Van Geleuken Energie en Water

De energietransitie brengt enorme uitdagingen met zich mee en Nederland moet de komende jaren flink op de schop. In 2022 hebben mijn collega Edwin Claessens en ik met het oog op die ontwikkelingen Van Geleuken Energie en Water opgericht. Wij gaan de transitie-uitdaging samen met onze opdrachtgevers graag aan. ´Samen´ is voor ons daarbij het kernwoord.
Wij zijn een partner voor onze opdrachtgevers. We denken mee en nemen onze verantwoordelijkheid. We hebben korte lijnen en pakken snel door. Dat we productiviteit en resultaat belangrijk vinden spreekt voor zich maar we nemen het welzijn van de mens en het milieu daarin altijd mee. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. 
 

Ontwikkeling
We bieden kwaliteit. Daarom zijn onze medewerkers continue in ontwikkeling. Middels opleiding, praktijkervaring en bijscholing groeien we naar een mooie duurzame toekomst. We investeren in onze mensen, denken in kansen en mogelijkheden! Het welzijn van onze werknemers staat hoog in het vaandel. Met plezier werken en een goede privé-werkbalans, dat is wat we willen. Alles wat we doen, doen we samen.

Kun je de vacature die je
zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top